Workum 18 augustus 2017

  • 0
IMG_5028

Workum 18 augustus 2017

Workum 18 augustus 2017
Inmiddels ligt de hele vloot van ons skûtsje Zeldenrust in de kom van Workum. Morgen gaat het beginnen! Prachtig om te zien. Al die enthousiaste bemanningsleden met hun gezinnen en vrienden aan boord van het volgschip. De sfeer is puik en iedereen heeft er geweldig veel zin in. Voor de eerste keer meedoen in de klasse A groot van de IFKS. Daar hebben zij met z’n allen jaren voor getraind en geklust. Toen ik schipper Arnold vroeg of zij er klaar voor waren, was het heel even stil en eerlijk is eerlijk, dat gebeurt niet vaak. Toen zei hij: “Ik denk het wel. Wij hebben er alles aan gedaan wat in op dit moment in ons vermogen ligt. We zien het wel. Een ding is zeker, wij gaan voor een goed resultaat. Maar voor mij en de bemanning staat voorop dat wij er een prachtige zeilweek van willen maken”. Mooier en sportiever kan het toch niet? Héél véél succes allemaal de komende week!
Jan Eekma


Laat een reactie achter

We zij klaar voor de IFKS 2017